DECORATIEMOGELIJKHEDEN

Kleurendruk

Wij bieden verschillende kleurendrukmethodes (zeefdruk, tamponprint of screenround) en kiezen voor u de meest geschikte methode voor het beste resultaat.

Borduring

Deze traditioneel bewerkingstechniek staat voor hoge kwaliteit. Borduring kan worden toegepast op zowel vlakke en onregelmatige oppervlakken van geweven tot gebreide producten. Wij zijn in staat om in 12 verschillende kleuren te borduren per logo.

Transfer

De bewerking vindt plaats door middel van een zeefdruk beeld die op papier wordt vastgelegd en vervolgens met behulp van warmte en lijm aan gebracht wordt op het item. Deze techniek kan toegepast worden in meerdere kleuren op alle soorten van geweven en gebreide producten.

Debossing

Door middel van een warmtepers kan er verdiept reliëf ingedrukt worden. Dit wordt voornamelijk toegepast op (imitatie)leer. Debossing draagt bij aan een professionele uitstraling van uw item.

Gravering

Deze techniek levert een uitstekend resultaat voor metaal, glas en hout. Ongetwijfeld een winnaar voor het creëren van een “high-class” indruk.

Doming

Doming wordt gebruikt om een 3D-versie van uw beeld te creëren door het ontwikkelen van een verhoogd oppervlak onder bewerking. Een mal is gevormd, bedrukt en gevuld met epoxy, die vervolgens wordt gehard om zijn vorm te behouden. Een fantastische toevoeging aan uw boodschap.Doming kan worden toegepast op alle soorten materialen met een vlakke ondergrond.