Klantenservice

Verzending
De bestelling wordt geleverd via een koerier. Voor aflevering is een handtekening vereist..
Ontvangst van goederen
Afnemer is verplicht om de conditie van verpakkingen en producten te controleren voordat u het ondertekend op het ontvangstdocument. In geval van schade of ontbrekende goederen, zal er een schadeverslag moeten worden opgesteld met de lokale vervoerder om te kunnen claimen. 
Prijzen
Prijzen kunnen wijzigen zonder notificatie.Voor actuele prijzen kunt u contact met ons opnemen..
Voorraad
Mochten we onverhoopt niet voldoende voorraad hebben om uw order in behandeling te nemen, zullen wij contact opnemen om samen tot een oplossing te komen.
Retouren/claims
Monsters en bedrukte goederen nemen wij niet retour.  
Illustraties
Kleuren van de afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid (voornamelijk neon, transparant en transculant) als gevolg van het drukproces of omdat het natuurproducten zijn.Textiel kan variëren als gevolg van verfbaden.
Copyrights
Producten in deze catalogus zijn mogelijk gepatenteerd, patent in aanvraag of onderworpen aan diverse auteursrechten en/of eigendom rechten en/of eigenaars. Deze producten mogen niet worden gereproduceerd op enige wijze (geheel of gedeeltelijk) , zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.  
Authorization & Indemnification
Door het plaatsen van een bestelling, bevestigt en garandeert u dat u gemachtigd bent om te bestellen, aankoop en/of distribueren van koopwaar met namen, handelsmerken, logo’s, auteursrechten, enz. geïdentificeerd en/of ingediend bij uw bestelling. U gaat akkoord ons te vrijwaren, verdedigen en onschadelijk houden, van en tegen alle aansprakelijkheden, verplichtingen en kosten (met inbegrip van erelonen van advocaten), die voortkomen uit of betrekking hebben op een werkelijke of vermeende inbreuk of verduistering van enig handelsmerk, copyright of ander eigendomsrecht van dergelijke goederen.Deze bepaling zal van kracht blijven tot na aflevering van uw bestelling.  
Algemene disclaimer
We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen in de levering of beschikbaarheid van de producten als gevolg van douane, vervoerder of natuurlijke rampen. Wij behouden ons het recht voor om kleine specificatie wijzigingen ter verbetering van de kwaliteit van de producten of prestaties door te voeren.